BAŞKAN ERDEM, GÖREVE BAŞLADI

Genel 03/04/2024 18:12

31 Mart yerel seçimlerinde şehrimizin yeni belediye başkanı olarak Bilgehan Erdem seçildi. Erdem, mazbatasını alarak görevine başladı.

Artvin Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, önceki dönem Belediye Başkanı Demirhan Elçin’den görevi devralan Erdem, şehrin gelişimi ve refahı için kararlılıkla çalışacağını belirtti. Seçim kampanyası boyunca vadettiği sosyal projelerin artırılması ve çevre dostu uygulamaların genişletilmesi gibi vaatlerle öne çıkan Erdem, başkanlık döneminde gençler, kadınlar, çocuklar, emekliler ve çalışanlar başta olmak üzere şehrin tüm kesimlerinin beklentilerine yanıt vermek ve şehri daha ileriye taşımak için azami çaba göstereceğini vurguladı.

Başkan Erdem, göreve başlama konuşmasında, “Bu memleket, Mustafa Kemal’in memleketi; aydınlık yüzlü, tertemiz kalpli insanların memleketi. Benim için iki memleket var: Türkiye Cumhuriyeti tartışmasız ama, Ata’nın yattığı memleket Ankara ve doğduğum kent Artvin. Teşekkürler Artvin,” dedi. Ardından Artvin’in sevgi, aydınlık, kültür, tiyatro, sanat ve dayanışma kenti olacağını, bundan kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini ifade etti.

Belediye çalışanları ve yol arkadaşlarıyla birlikte Artvin’i daha güzel, yaşanabilir, müreffeh ve mutlu bir kent yapma sözü veren Erdem, “Artvin Belediyesi’ne geldiğinizde burada güler yüzle karşılanacaksınız. Mutlu gireceğiniz, mutlu çıkacağınız bir belediye olacak. Belediyenin yüzü, Artvin’in yüzüdür; sevginin yüzü olacak. Buradaki her arkadaşım en az benim kadar, Artvin Belediyesi’ni ve Artvin’i temsil ettiğini içtenlikle biliyor. Artık mutluluk zamanı, şimdi güler yüzlü belediyecilik zamanı,” diyerek sözlerini tamamladı.